Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ο προπονητής προσπάθησε να αλλάξει την νοοτροπία μας από την αρχή»

Henderson: «Ο προπονητής προσπάθησε να αλλάξει την νοοτροπία μας από την αρχή»

Ο Jordan Henderson στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Sky Sports μίλησε για την τεράστια βελτίωση που έχει σημειώσει η ομάδα με τον Jürgen Klopp, τα νικητήρια γκολ που έχει σκοράρει στα τελευταία λεπτά, το παιχνίδι με την West Brom το 2015 και την περίοδο που έκανε την διαφορά στην φετινή πορεία της ομάδας, δηλαδή την εορταστική του Δεκεμβρίου.

Για την νοοτροπία που έχει δώσει στην ομάδα ο Γερμανός και τα γκολ στα τελευταία λεπτά, ο Hendo είπε:

“ Η νοοτροπία μας την φετινή σεζόν είναι απίστευτη. Αυτό είναι κάτι που ο προπονητής προσπάθησε να αλλάξει στην ομάδα από την ημέρα που ήρθε. Όταν ήρθε, θυμάμαι πως μας έλεγε να μην σταματάμε να προσπαθούμε και να μην αλλάζουμε την προσέγγιση μας κατά την διάρκεια του αγώνα. ”

“ Τον θυμάμαι από την αρχή να μας λέει να μην σταματάμε να προσπαθούμε όποιο και αν είναι το σκορ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ένα παράδειγμα είναι το παιχνίδι με την Borussia Dortmund για το Europa League. ”

“ Είναι μια πρόοδος που την έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο φέτος. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ σημαντική για την σταθερότητα μας, αλλά θεωρώ πως είναι μια δουλειά που έχει γίνει σταδιακά. Δεν αλλάζουμε την προσέγγιση μας μέχρι να ολοκληρωθεί ο αγώνας. ”

Για το 2-2 με την West Brom τον Δεκέμβρη του 2015:

“ Όταν κοιτάζω εκείνο το παιχνίδι, δεν εστιάζω στο τελικό αποτέλεσμα. Είχε περισσότερο να κάνει με την νοοτροπία, την οποία άρχιζε να βλέπει ο προπονητής. Είχαμε μερικές δύσκολες στιγμές μέσα στον αγώνα, αλλά ο προπονητής ήταν χαρούμενος με τον τρόπο που αντιδράσαμε. ”

“ Ο προπονητής πάντα κοιτάζει πως θα αντιδράσουμε αν δεχθούμε ένα γκολ και αν θα χάσουμε το momentum μας. Η αντίδραση πάντα είναι σημαντική και ο προπονητής πάντα το προσέει αυτό. Αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας εδώ και αρκετό καιρό. ” Είπε ο Henderson στον Carragher.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλαν οι Reds τον Δεκέμβριο μόνο με νίκες, οι οποίες αποδείχθηκαν καθοριστικές:

“ Ο προπονητής πάντα είχε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του ρόστερ μας. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους 11 που παίζουν εκείνη τη μέρα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και μερικές φορές δεν μπαίνουν καν στην 18αδα. ”

“ Οτιδήποτε πετυχαίνουμε είναι λόγω ολόκληρης της δουλειάς που κάνουμε και δεν έχει να κάνει μόνο με όσα βλέπει το Σαββατοκύριακο ο κόσμος. Υπάρχει αρκετή δουλειά, η οποία γίνεται μακριά από τις κάμερες στο προπονητικό κέντρο, εκεί όπου η ένταση ανεβαίνει και κανείς δεν μπορεί να ρίξει ρυθμούς. ”

“ Ο προπονητής επίσης έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και γνωρίζει πως όλοι είμαστε έτοιμοι, όπως βλέπει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. ” Τόνισε ο Henderson.

Για το διπλό επί των Spurs στο Tottenham Stadium:

“ Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που πήγαμε στην έδρα των Spurs και κερδίσαμε. Δεν μπορείς ποτέ να πάρεις ως δεδομένες τις νίκες στην Premier League. Πιστεύω πάντως πως θα έπρεπε να ήμασταν σε καλύτερη θέση στα τελευταία 10-15 λεπτά. ”

“ Ήμασταν άνετοι κατά την διάρκεια του αγώνα και θα έπρεπε να είχαμε φτάσει σε ένα 2-0 ή 3-0. Σχεδόν δεχθήκαμε γκολ στο τέλος. ”

“ Εμείς πάντα σκεφτόμαστε πως θα παίξουμε καλύτερα. Προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους να γινόμαστε καλύτεροι, να ακούμε τον προπονητή στην προπόνηση και να το δείχνουμε το Σαββατοκύριακο. ”

Έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού:

“ Είναι σημαντικό να μείνουμε όλοι ενωμένοι, να ακούμε τις αρχές και την κυβέρνηση, ώστε να βγούμε από αυτήν την κρίση όσο πιο γρήγορα γίνεται. ”

“ Ελπίζουμε αυτό να συμβεί σύντομα. Πρέπει να μείνουμε αισιόδοξοι, να στηρίξουμε τους γιατρούς μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. ”

Ο Jordan Henderson λίγες στιγμές μετά το φετινό του γκολ κόντρα στην Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com